Se sparge buboiul?/Procurorii au descins la un alt acolit al fraților Tate, un specimen greu de catalogat

Se sparge buboiul?/Procurorii au descins la un alt acolit al fraților Tate, un specimen greu de catalogat

Vlad Obu este unul dintre apropiații fraților Tate. La mai multe adrese ale acestuia au descins procurorii DIICOT joi dimineață. Bărbatul are aceleași pasiuni ca cei doi: mașinile scumpe cu mulți cai putere, băuturile de sute de euro și prezența femeilor frumoase. Bucureşteanul e patron de studio videochat şi luptător de arte marţiale. Are și mai multe proprietăți de lux. Pe rețelele sociale, exploatează imaginea femeilor din cercul de cunoscuți pentru a câștiga notorietate pe internet. Le pune în ipostaze jignitoare și se laudă cu asta, scrie digi24.ro .

Vlad Obu a fost implicat în scandal după scandal. A intrat în vizorul polițiștilor după ce s-a înregistrat când le cerea unor femei să-și omoare copiii. S-a filmat apoi cum arunca obiecte de la balconul unui apartament din Mamaia.

La fel ca frații Tate, promovează misoginismul. Se folosește de femei și le respinge drepturile pentru a câștiga notorietate în mediul online.

Numai pe TikTok, apropiatul fraților Tate are aproape 44 de mii de urmăritori. Bărbatul are însă și un podcast. La discuțiile urcate apoi pe rețelele sociale, aceștia beau, fumează și au discuții despre scandalurile momentului.

Vlad Obu s-a afișat de mai multe ori pe rețelele sociale cu frații Tate pentru a le arăta celor care îi urmăresc ce viață de lux și fără griji duc.

Joi au avut loc noi percheziții la adrese ale unor apropiați și între timp la arestul central, acolo unde Andrew și Tristan Tate sunt încarcerați pentru o perioadă de 30 de zile, a fost mare agitație. Cei doi au fost vizitați de consulul Marii Britanii în România, dar și de alți reprezentanții ai ambasadei. În vizită a mers și avocatul celor doi care a spus că au o stare echilibrată.

Anchetatorii au descins încă de la primele ore în locații din Ilfov, București și Prahova. În total au fost șapte percheziții.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”