Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firele duc la Antena 3

Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firele duc la Antena 3

Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firele duc la Antena 3.

Poza devenită virală, în care premierul şi mai mulţi miniştri apar fumând şi consumând băuturi alcoolice în clădirea Guvernului, ar fi fost făcută de unul dintre liberalii din încăpere, „mare susţinător al familiei tradiţionale“, şi apropiat al taberei anti-Orban din PNL, susţin surse politice pentru Adevărul.

Petrecerea de la Palatul Victoria a avut loc luni, 25 mai, când Ludovic Orban a împlinit 57 de ani.

Consilierii premierului Orban i-au organizat o petrecere-surpriză, chiar la Guvern, la care au participat mai mulţi miniştri şi parlamentari PNL.

„I-am cumpărat un tort şi apoi am stat la o bere. Au fost şi unii liberali care au cerut funcţii, dar au fost refuzaţi. Unul dintre ei, mare susţinător al familie tradiţionale, a făcut pe ascuns poza. Nu se numără printre apropiaţii premierului în PNL, ba dimpotrivă, e în tabără adversă”, susţin surse guvernamentale pentru Adevărul.

În momentul realizării fotografiei, în încăpere se mai aflau, potrivit informaţiilor obţinute de Adevărul, Ionel Dancă, purtător de cuvând al Guvernului şi şeful Cancelariei prim-ministrului, Adrian Oros, ministru al Agriculturii, şi deputatul liberal Ben-Oni Ardelean.

Ben-Oni Ardelean este des invitat la postul Antena 3.

Orban dă vina pe „chelner“

Întrebat de Libertatea dacă imaginea ar fi fost publicată de Ionel Dancă, premierul a negat: „Nu este adevărat. Ăsta este un fitil băgat în jurul fotografiei“ şi a spus că poza putea fi făcută de persoana care a servit băutura şi mâncarea.

„Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu (n.r. – fost purtător de cuvânt al ministerului muncii în mandatul Liei Olguţa Vasilescu – PSD) şi Orlando Teodorovici (n.r. – fost ministru al Finanţelor şi fost vicepreşedinte al PSD). Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza“, a declarat Ludovic Orban.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa