„Seamănă leit cu mine”/Câți copii are Cătălin Botezatu

„Seamănă leit cu mine”/Câți copii are Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost întotdeauna un cuceritor, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci numeroasele relații pe care creatorul de modă le-a avut de-a lungul timpului. După fiecare idilă avută, presa tabloidă a fost curioasă să afle toate detaliile din viața lui personală, însă designerul a rămas tăcut până de curând. Recent, el a dezvăluit că are doi băieți cu două femei diferite!
Cătălin Botezatu a recunoscut în nenumărate rânduri că este un adept al relațiilor amoroase și că a avut parte de multe experiențe interesante de-a lungul anilor. Cu toate acestea, până de curând el nu a recunoscut câți copii are din idilele amoroase în care a fost implicat. Acum s-a aflat! Se pare că celebrul creator de modă are doi băieți cu două femei diferite. Aceștia sunt majori, motiv pentru care Cătălin Botezatu nu îi întreține financiar.

„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească”, a spus el pentru o emisiune mondenă.

Cu toate că a recunoscut că este tată de băieți, Cătălin Botezatu a fost discret cu privire la numele lor sau la alte detalii personale.

„Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a adăugat el, potrivit protv.ro .

Sursă foto: Cătălin Botezatu/Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

2 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

3 VIDEO Victoraș Micula nu bea Frutti Fresh: Nu îmi plac. Vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum

4 Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

5 Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții