Sean Penn, în tandrețuri maxime cu iubita ucraineancă, la Roma

Sean Penn, în tandrețuri maxime cu iubita ucraineancă, la Roma

Sean Penn nu mai suferă după divorțul de Leila George D’Onofrio și este amorezat lulea de o ucraineancă. Actorul de 62 de ani a fost surprins recent de paparazzi pe străduțele din Roma alături de noua cucerire.

Cea care i-a sucit mințile starului de la Hollywood este actrița ucraineană Olga Korotkova, în vârstă de 43 de ani, scrie Page Six .

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de un sejur la Roma și au făcut paradă de gesturi tandre pe străduțele din capitala Italiei.

Actorul era tot numai un zâmbet și și-a ținut în permanență iubita de mână sau de gât. La un moment dat, cei doi s-au sărutat cu patos chiar în văzul trecătorilor, iar paparazzi au imortalizat momentul.

Noua poveste de dragoste a lui Sean Penn vine la aproape doi ani după ce fosta sa soție, Leila George, a cerut divorțul.

Câștigătorul premiului Oscar a vorbit anterior despre faptul că el a fost de vină pentru destrămarea celei de-a treia căsnicii. Mai mult, starul a încercat din răsputeri să o convingă pe Leila să nu divorțeze.

„Există o femeie de care sunt atât de îndrăgostit, Leila George, pe care acum doar o văd zi de zi, pentru că am dat-o în bară cu căsnicia", a declarat el pentru Hollywood Authentic în aprilie 2022.

Penn a adăugat: „Am fost căsătoriți, din punct de vedere tehnic, timp de un an, dar, timp de cinci ani, am fost un tip foarte neglijent". Actorul a mai fost căsătorit cu actrița Robin Wright (1996-2010) și cu Madonna (1985-1889).



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...