Sebastian Bodu anunță că va candida independent la Primăria sectorului 6

Sebastian Bodu anunță că va candida independent la Primăria sectorului 6

Fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) Sebastian Bodu anunță că va candida independent pentru funcția de primar al sectorului 6 din Capitală.

"Am decis să candidez independent pentru funcția de primar al sectorului 6. (...) Sectorul 6 are nevoie de o administrație modernă, are nevoie de viziune, dar și de ordine. Vă chem alături de mine pe toți cei de bună credință, pe toți cei care vreți un altfel de sector 6", afirmă Bodu într-un videoclip de prezentare postat pe pagina sa de Facebook .

El a precizat că decizia sa vine și ca urmare a faptului că, în discuțiile pe care le-a avut cu simpatizanții PSD și PNL din sectorul 6, aceștia s-au declarat "dezamăgiți" de candidații propuși de cele două partide.

Săptămâna trecută, conducerea PSD a validat candidații partidului pentru Primăria Capitalei și pentru sectoare, la sectorul 6 fiind desemnat să intre în cursa electorală Gabriel Mutu. Actualul primar al sectorului 6 este liberalul Rareș Mănescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale