Secretarul general NATO nu mai vine la Bucureşti. Stoltenberg a fost diagnosticat cu zona zoster şi va purta discuţiile programate în România de la distanţă

Secretarul general NATO nu mai vine la Bucureşti. Stoltenberg a fost diagnosticat cu zona zoster şi va purta discuţiile programate în România de la distanţă

„Secretarul general îşi va efectua vizita planificată în Germania (şi România) de la distanţă, mai degrabă decât în persoană”, a declarat oficialul NATO „A fost diagnosticat cu zona zoster, care poate apărea după COVID-19 şi lucrează de acasă”, a mai precizat oficialul.

Stoltenberg urma să se întâlnească joi cu cancelarul german Olaf Scholz la Berlin şi să participe vineri la o întâlnire cu liderii României, Poloniei şi Ungariei la Bucureşti.

Şeful NATO a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la mijlocul lunii mai. La acea vreme, el a prezentat simptome uşoare şi a lucrat de acasă, potrivit unui purtător de cuvânt al alianţei militare occidentale.

Klaus Iohannis va găzdui, vineri la Palatul Cotroceni, Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9), transmite Administraţia Prezidenţială. Evenimentul este organizat la invitaţia preşedintelui României şi a preşedintelui Poloniei, Andrzej Duda, ca iniţiatori ai acestui format, şi se va desfăşura cu prezenţa la Bucureşti a celorlalţi şefi de state din Formatul B9, precum şi a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”