Securitatea n-a murit! TVR a programat deja două filme cu Mircea Diaconu în weekend! Credeți că asta e coincidență, oameni buni?

Securitatea n-a murit! TVR a programat deja două filme cu Mircea Diaconu în weekend! Credeți că asta e coincidență, oameni buni?

Securitatea n-a murit! TVR a programat deja două filme cu Mircea Diaconu în weekend! Credeți că asta e coincidență, oameni buni? La câteva zile după ce Mircea Diaconu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, televiziunea publică a programat la TVRi două comedii în care joacă fostul actor.

Cele două filme sunt promovate ca fiind în regia lui Dumitru Calotescu, nu pentru că ar juca în ele candidatul Mircea Diaconu. 

Astfel, "Buletin de București" (1982) va putea fi urmărit sâmbătă seara, iar "Căsătorie cu repetiție" (1985), duminică seara. 

Pe site-ul tvr se menționează și că Mircea Diaconu a primit premiul ACIN pentru interpretare masculină în 1983, iar "Buletin de București" a luat Trofeul Costineşti '83 pentru cel mai bun film de tineret.

"Filmul este o comedie despre visul Silviei de a rămâne în Capitală, ea fiind absolventă a Facultăţii de Agronomie. Pentru a căpăta mult râvnitul buletin de Bucureşti care să îi înlesnească obţinerea repartiţiei dorite, e gata să facă o căsătorie de convenienţă, urmată – fireşte – de un divorţ rapid. După mai multe tatonări, ea îl descoperă pe Radu, şofer de taxi şi viitor medic veterinar, care se arată dispus să îşi… „însoare” buletinul contra cost", mai scrie pe tvr.ro

"Căsătorie cu repetiție" este continuarea mai puțin reușită a primului film. 


Șeful Securității, generalul Iulian Vlad, și „actorul” Mircea Diaconu în sediul CC, pe 22 decembrie 1989

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

2 ZVON O halcă din PSD se va desprinde din partid după 6 decembrie! Se vorbește despre 25 de senatori și deputaț…

3 „Pe ăsta l-am arestat eu!” / Berbeceanu, uluit după ce un fost şef al prostituatelor a ajuns consilier local PSD…

4 BREAKING Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți / „Noi fabrici de permise” descoperite de p…

5 „În China sau în Singapore ar fi fost executat pe loc” / Romeo Dunca despre „moștenirea” lăsată de omul PSD