Şedinţă a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă în contextul creşterii incidenţei COVID-19

Şedinţă a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă în contextul creşterii incidenţei COVID-19

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) se va reuni miercuri în şedinţă pentru a dispune măsurile care se impun în contextul creşterii incidenţei COVID-19.

Şedinţa CMBSU va începe în jurul orei 15,00 şi se va desfăşura în sistem videoconferinţă, a precizat Prefectura Capitalei.

Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti a fost, marţi, de 2,97 de cazuri la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, când s-a înregistrat o valoare de 2,57 la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat marţi că 54 - 55 de şcoli din Bucureşti ar putea trece în sistem online de săptămâna viitoare, dacă rata incidenţei cazurilor COVID-19 va trece de 3 la mia de locuitori, iar procentul de vaccinare a cadrelor didactice nu va depăşi 60% în unitatea şcolară. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro