Şefa ANT a depus o sesizare la DIICOT cu privire la disfuncţionalităţi ale Registrului Naţional de Transplant

Şefa ANT a depus o sesizare la DIICOT cu privire la disfuncţionalităţi ale Registrului Naţional de Transplant

Directorul executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT), Anca Baculea, a depus, vineri, o sesizare la DIICOT, care are ca obiect "disfuncţionalităţile apărute la nivelul Registrului Naţional de Transplant".

"Sesizarea la DIICOT are ca obiect disfuncţionalităţile apărute la nivelul Registrului Naţional de Transplant ca urmare a rezilierii contractului de prestări servicii cu o firmă privată care până în momentul de faţă a administrat acest registru", a declarat, vineri, pentru AGERPRES dr. Anca Baculea.

Ea a precizat că împreună cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, vor vorbi într-o conferinţă de presă despre "disfuncţionalităţile de la nivelul Agenţiei Naţionale de Transplant, disfuncţionalităţi care au fost sesizate şi de Corpul de control al Ministerului Sănătăţii". AGERPRES/(A - autor: Florentina Ştefănescu, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…