Șeful agenților de poliție care l-au amendat pe medicul de la maternitatea Giulești, cercetat disciplinar

Șeful agenților de poliție care l-au amendat pe medicul de la maternitatea Giulești, cercetat disciplinar

Ofițerul șef de schimb al agenților de poliție care l-au amendat pe medicul de la maternitatea Giulești va fi cercetat disciplinar, întrucât nu a întreprins demersuri pentru luarea măsurilor legale, respectiv nu a raportat ierarhic, nu a sesizat unitatea de Parchet competentă incidentul produs în trafic, informează IGPR.

De asemenea, primele rezultate ale verificărilor efectuate de ofițerii Direcției Control Intern a Poliției Române, la nivelul Poliției Capitalei, arată că s-a prefigurat o posibilă faptă de ultraj și s-a întocmit un proces-verbal din oficiu, care va fi înaintat unității de parchet competente.

"Agenții de poliție au raportat ofițerului șef de schimb incidentul produs, atât telefonic, la câteva minute după producerea incidentului, cât și direct, la ieșirea din serviciu, însă ofițerul nu a întreprins demersuri pentru luarea măsurilor legale (nu a raportat ierarhic, nu a sesizat unitatea de parchet competentă), fapt pentru care s-a dispus cercetarea disciplinară a acestuia. Întrucât, din datele prezentate până în acest moment, s-a prefigurat o posibilă faptă de ultraj, s-a întocmit un proces-verbal din oficiu, care va fi înaintat unității de parchet competente", se arată în comunicatul IGPR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”