Șeful PSD anunță că Laura Vicol, cunoscută drept avocata cămătarilor, va fi membru în Comisia juridică

Șeful PSD anunță că Laura Vicol, cunoscută drept avocata cămătarilor, va fi membru în Comisia juridică

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat joi despre Laura Vicol că ”experiența sa de avocat o recomandă să fie membru în Comisia Juridică”. Avocata Laura Vicol e cunoscută pentru clienții săi, printre care și persoane acuzate de cămătărie, și a fost achitată definitiv în 2018 într-un dosar de corupție.

Întrebat într-o conferință de presă ce o recomandă pe Laura Vicol să fie candidată a PSD, Ciolacu a spus: ”Am auzit că singurul lucru major care i se impută e că a avut niște clienți – toți avem dreptul de a fi apărați. Experiența sa de avocat o recomandă să fie membru în Comisia Juridică, nu văd un lucru rău. Să judec un om în funcție de de clienții săi, nu mi se pare corect”.

Laura Vicol a fost avocata multor personaje controversate, printre care unul dintre liderii Clanului Sportivilor, cămătarii Nuţu şi Sile Cămătaru, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

În 2019, ea a fost anunțată de Sebastian Ghiță drept candidată pe un loc fruntaș la europarlamentare pe listele partidului PRU, cu orientare puternic anti-europeană. Ghiță anunța la acel moment că PRU va avea un program anti-UE și suveranist. El a vorbit despre presupusa amenințare a migranților musulmani și despre nevoia unei Românii creștine – elemente identice cu discursul politic al lui Viktor Orban.

Laura Vicol este o prezență constantă la Antena 3 și RTV. (Foto: Laura Vicol / Facebook)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...