Şeful unui post de poliţie din Olt, arestat preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Şeful unui post de poliţie din Olt, arestat preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Un agent de poliţie din cadrul IPJ Olt, şef al unui post de poliţie din judeţ, a fost arestat preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea o sumă de bani pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar penal.

Potrivit unui comunicat transmis de Direcţia Generală Anticorupţie Olt, poliţiştii anticorupţie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a agentului de poliţie, imediat după ce a primit 750 euro de la martorul denunţător.

"Suma a fost pretinsă de poliţist în scopul soluţionării favorabile a unui dosar penal ce îl privea pe denunţător şi intervenţiei în acest sens pe lângă procurorul care supraveghea urmărirea penală în cauza respectivă", precizează DGA Olt.

Acţiunea a avut loc pe 17 decembrie, în seara aceleiaşi zile, poliţistul fiind reţinut sub acuzaţia de luare de mită şi trafic de influenţă. Pe 18 decembrie agentul a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, propunere acceptată de către instanţă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Așa arată decăderea unei dive...

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…