Segărceanu - Halep poate câştiga din nou la Roland Garros, e important să nu fie obosită în săptămâna a doua

Segărceanu - Halep poate câştiga din nou la Roland Garros, e important să nu fie obosită în săptămâna a doua

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătoarea română poate câştiga a doua oară consecutiv la Roland Garros, precizând că e foarte important ca ea să nu intre obosită în săptămâna a doua a turneului.

"Trebuie să o văd pe Simona favorită la Roland Garros, este cea mai bună jucătoare a noastră. Am avut momente frumoase împreună la Fed Cup şi am văzut că poate face orice pe teren. Dacă este sănătoasă şi gata de luptă, atunci poate obţine orice îşi propune. Sigur, e un turneu care se întinde pe două săptămâni şi nu e uşor. E foarte important pentru ea să nu intre prea obosită în săptămâna a doua, pentru că atunci pot apărea probleme. Însă dacă începe bine, iar în săptămâna a doua este proaspătă, atunci e clar favorită la victorie. Mi-aş dori să o văd în finala de la Roland Garros pe Simona Halep cu Naomi Osaka sau Petra Kvitova", a spus Segărceanu.

Întrebat dacă România poate câştiga trofeul Fed Cup, Segărceanu a răspuns: "Acum am fost foarte aproape, am ajuns în semifinale. Am avut un meci greu la dublu, în meciul decisiv... Nu ştiu ce va fi în continuare, sper însă ca Simona să fie sănătoasă, pentru că depindem de ea. Simona aduce singură 2 puncte în orice meci. Vom vedea ce şanse avem de a câştiga Fed Cup, în funcţie de tragerea la sorţi şi de starea Simonei".

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a participat, miercuri, la o conferinţă de presă susţinută de fostul tenisman Mats Wilander, aflat la Bucureşti pentru a promova turneul Roland Garros, transmis de postul Eurosport.

Turneul Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, se va desfăşura în perioada 26 mai - 9 iunie. Simona Halep este câştigătoarea ediţiei de anul trecut a turneului francez, ea învingând-o în finală pe americanca Sloane Stephens cu 3-6, 6-4, 6-1.AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”