Selina, iubita lui Victor Slav, a făcut videochat! Apare goală, în ipostaze demne de filmele pentru adulți

Selina, iubita lui Victor Slav, a făcut videochat! Apare goală, în ipostaze demne de filmele pentru adulți

Victor Slav nu o să fie prea fericit după ce imaginile cu Selina, femeia cu care se iubește de câțiva ani, au apărut în presa. Blonda fatală apare în mai multe poziții erotice, în timp ce făcea videochat, scrie Click.ro.

De când a început o relație cu frumoasa blondă, Victor Slav a încercat să o țină ascunsă pe Selena. Toată lumea s-a gândit că nu iese cu ea la evenimentele publică pentru că e o persoană discretă. În realitate, Selina se ascundea de cei care ar fi putut da-o de gol.

article img
Imagini HOT cu Selina, iubita lui Slav

Iubita lui Victor Slav a făcut videochat

Fostul prezentator meteo de la Pro TV a început cariera de model pentru videochat în 2013 și a practicat-o ani buni. Blonda și-a făcut cont pe platforma pentru adulți sub un alt nume. În realitate, Elena Lupu, cunoscută Selina, ascundea meseria pe care o avea. Iubita lui Victor Slav câștiga venituri consistente din videochat.

Tânăra de 30 de ani a intrat în industrie cu mult înainte să-l cunoască pe moderatorul tv. Victor Slav are o relație cu Selina de mai mulți, însă au ținut discretă flacăra iubirii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră