Selina, iubita lui Victor Slav, a făcut videochat! Apare goală, în ipostaze demne de filmele pentru adulți

Selina, iubita lui Victor Slav, a făcut videochat! Apare goală, în ipostaze demne de filmele pentru adulți

Victor Slav nu o să fie prea fericit după ce imaginile cu Selina, femeia cu care se iubește de câțiva ani, au apărut în presa. Blonda fatală apare în mai multe poziții erotice, în timp ce făcea videochat, scrie Click.ro .

De când a început o relație cu frumoasa blondă, Victor Slav a încercat să o țină ascunsă pe Selena. Toată lumea s-a gândit că nu iese cu ea la evenimentele publică pentru că e o persoană discretă. În realitate, Selina se ascundea de cei care ar fi putut da-o de gol.

Imagini HOT cu Selina, iubita lui Slav

Iubita lui Victor Slav a făcut videochat

Fostul prezentator meteo de la Pro TV a început cariera de model pentru videochat în 2013 și a practicat-o ani buni. Blonda și-a făcut cont pe platforma pentru adulți sub un alt nume. În realitate, Elena Lupu, cunoscută Selina, ascundea meseria pe care o avea. Iubita lui Victor Slav câștiga venituri consistente din videochat.

Tânăra de 30 de ani a intrat în industrie cu mult înainte să-l cunoască pe moderatorul tv. Victor Slav are o relație cu Selina de mai mulți, însă au ținut discretă flacăra iubirii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul

5 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România