Semnal dat de Dragnea țiitoarei?/Cine ar fi sifonul care i-a băgat în belele la DNA

Semnal dat de Dragnea țiitoarei?/Cine ar fi sifonul care i-a băgat în belele la DNA

Țiitoarea lui Dragnea a fost fotografiată ieșind dintr-un salon de înfrumusețare având în mână un buchet uriaș de trandafiri albi. Este încă un semn că toată telenovela despărțirii lor n-ar fi de fapt decât o stratagemă pentru a-i păcăli pe procurorii DNA. Pentru că îi așteaptă zile negre pe amândoi. Potrivit informațiilor care circulă în PSD, un fost apropiat al lui Dragnea, pe care toți îl înjură ca fiind „sifon”, a făcut mai multe denunțuri pentru a-și salva propria piele în dosarele care îl vizau.

-----

A primi 12 trandafiri albi este un semn că cineva este pe deplin angajat în relație. O duzină de trandafiri albi este adesea asociată cu căsătoria și unirea pe tot parcursul vieții.

Multe cupluri aleg să aibă trandafiri albi la nuntă pentru a arăta unirea sacră a căsătoriei.

Dacă partenerul tău romantic îți oferă 12 trandafiri albi, ei arată adesea că au trecut de romantismul pasional al relației și se conectează cu tine la nivelurile mai profunde. Ei te văd la nivelul sufletului tău și te acceptă necondiționat pentru cine ești.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?