Semne că se întâmplă ceva grav cu Regina Elisabeta. Familia Regală britanică s-a adunat la Balmoral

Semne că se întâmplă ceva grav cu Regina Elisabeta. Familia Regală britanică s-a adunat la Balmoral

Castelul Balmoral a fost de mult timp unul dintre locurile preferate ale Reginei Elisabeta a II-a și se spune că nu este niciodată mai fericită decât atunci când stă aici. Astăzi, în afara porților Balmoralului, există o atmosferă sumbră. Astăzi, în afara porților Palatului Balmoralului, există o atmosferă sumbră. Mai multe mașini au fost văzute intrând prin porțile sale de când medicii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a Reginei Marii Britanii. Paznicii stau în afara porților Castelului Balmoral.

Regina Elisabeta a II-a se află sub îngrijirea medicilor FOTO AFP

Regina se află sub supraveghere medicală la Castelul Balmoral din Scoția, a anunțat într-un comunicat Palatul Buckingham. Medicii sunt îngrijorați pentru sănătatea ei, după o evaluare suplimentară în această dimineață“, se spune în comunicat.

Formularea atentă a declarației Palatului Buckingham sugerează că „se poate întâmpla ceva grav”, spune fostul corespondent regal BBC Richard Sumner.

Vorbind la BBC News, el a spus: „Întreaga politică a palatului a fost mereu subestimată și am bănuit întotdeauna că este posibil să existe mai mult decât o problemă de mobilitate”. Odată cu înaintarea în vârstă pot apărea și alte probleme medicale mai complicate, spune el.

Când ai 96 de ani, bineînțeles că nu te poți aștepta să ai sănătatea unui tânăr de 25 de ani. Sper că aceasta este o furtună trecătoare care poate fi depășită, dar cred că, judecând din formularea atentă a Palatului, este posibil să se întâmple ceva serios aici.”

„Corpul ei cedează ” – deși nu este clar „în ce fel sau cât de rău”, a mai spus fostul corespondent regal al BBC.

Fostul secretar de presă al Reginei, Dickie Arbiter, spune că gândul său imediat este că ar trebui să fim îngrijorați, că situația este fără precedent.

Este un moment de familie, dar este și un moment foarte important nu doar pentru națiune, ci și pentru Commonwealth”, a spus el pentru BBC World at One.

Declarația este fără precedent, așa că nu a mai fost înainte. Dacă există ceva de spus, Palatul Buckingham o va spune - dar nu vor fi actualizări constante, este ceva ce ei nu fac", a adaugăt Dickie Arbiter.

Ceremonia tradițională a Schimbării Gărzii, care urma să aibă loc mâine dimineață în fața Palatului Buckingham, a fost anulată. Un panou a fost amplasat într-o zonă din fața palatului unde au loc exercițiile emblematice, pentru a anunța turiștii că este anulat. Ulterior acest semn a fost îndepărtat de oficiali.

000 32HX4EB jpg

FOTO AFP

Toţi cei patru copii ai reginei se află la Balmoral

Membrii familiei regale britanice s-au grăbit să fie alături de regina Elisabeta a II-a după ce medicii s-au declarat joi îngrijoraţi de starea de sănătate a suveranei în vârstă de 96 de ani şi au spus că aceasta ar trebui să rămână sub supraveghere medicală, relatează Reuters.

Fiul cel mare şi moştenitorul ei, prinţul Charles, şi soţia sa Camilla, s-au dus la Castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia unde se află acum regina şi unde a ajuns şi fiul cel mare al lui Charles, prinţul William. Ceilalţi copii ai Elisabetei - Anne, Andrew şi Edward - au ajuns, de asemenea, la castel.

Un purtător de cuvânt a declarat că prinţul Harry şi soţia sa Meghan, aflaţi în Marea Britanie pentru o serie de evenimente, vor călători şi ei în Scoţia.

''Rugăciunile mele şi ale oamenilor din @churchurchofengland şi ale naţiunii sunt astăzi alături de Majestatea Sa Regina'', a scris Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, pe Twitter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…