Semnele zodiacale care sunt complet opuse, dar se atrag nebunește

Semnele zodiacale care sunt complet opuse, dar se atrag nebunește

Conform astrologiei, personalitatea noastră este puternic influențată de semnele zodiacale. Aceste personalități înrădăcinate joacă, de asemenea, un rol în compatibilitatea zodiacală generală și persoanele pe care le găsim atractive. Uneori, acea persoană este chiar opusul nostru.

Zodii care sunt opuse dar care se atrag

Semnele zodiacale opuse se bazează pe polarități. Cunoscute și sub numele de „semne surori”, ele se află la 180 de grade distanță una de cealaltă pe roata zodiacală, iar elementele lor sunt opuse.

Când întâlnești pe cineva diferit de tine, poate fi greu să înțelegi că este mai bine să fie cineva diferit, decât să fie o persoană ca și tine.

Dar, înainte de a refuza total ideea de a te întâlni cu un semn care este complet opus celui al tău, conform astrologiei, gândește-te cum poate fi de fapt cel mai bun lucru pentru relația ta.

Semnele zodiacale opuse se echilibrează perfect între ele, ceea ce explică de ce ai putea simți o atracție atât de puternică față de ele. De fapt, întâlnirea cu o persoană al cărei semn zodiacal este total diferit ar putea fi cea mai bună opțiune. Sigur, ar putea părea că nu veți avea niciodată nimic în comun, dar să vă jucați cu diferențele celuilalt poate de fapt să vă facă relația mai puternică.

Iată care sunt semnele zodiacale opus, dar care se atrag nebunește.

Berbec și Balanță

Berbec și Balanță, voi doi ați putea părea mult prea opuși unul față de celălalt. Sunteți amândoi prea motivați de lucruri diferite pentru a fi considerați o pereche perfectă și, totuși, sunteți. Diferențele voastre sunt cele care vă fac să fiți un cuplu atât de grozav. S-ar putea ca amândoi să fiți un pic încăpățânați și să vă puteți certa uneori, dar sunteți, de asemenea, maeștri fermecători. Există ceva incitant în riscul de a aduce împreună un semn de foc și un semn de aer. Energiile voastre amplifică acest entuziasm.

Berbec, poți învăța Balanța să se lase liberă din când în când fără să se simtă vinovată sau epuizată. Între timp, Balanță, îl poți învăța pe Berbec să lupte corect și să fie mai rezonabil în așteptările sale în viață, arată Your Tango.

Taur și Scorpion

Taur și Scorpion, sunteți amândoi indivizi incredibil de pasionali și senzuali, ceea ce face ca parteneriatul vostru să fie un fel de basm atunci când vine vorba de relațiile din dormitor.

Taur, știi cum să treci peste cele mai dificile situații fără să renunți, în timp ce Scorpionul știe că este nevoie de multă inteligență și determinare pentru a prospera.

Fiecăruia âilipsesc calitățile exact pe care le are celălalt, ceea ce face ca povestea voastră de atracție a contrariilor să fie atât de interesantă.

Într-o cameră, veți fi cel mai atractiv cuplu. Semnele voastre se potrivesc și din punct de vedere fizic. În comunicare, Taurul tinde să fie mai direct decât Scorpionul, care tinde să fie mai intuitiv.

Diferențele dintre voi doi vă ajută doar să vă valorificați reciproc punctele forte. Ambele semne zodiacale sunt super loiale și vor merge până la capătul pământului unul pentru celălalt atunci când sunt profund îndrăgostiți.

Gemeni și Săgetător

Gemeni și Săgetător, amândoi aveți două personalități diferite, în funcție de starea de spirit. Așa că, deși niciunul dintre voi nu simte mereu același lucru în același timp, vă înțelegeți unul pe celălalt.

Este nevoie de o persoană specială pentru a ști cum este să fii extrovertit și vorbăreț într-un minut și tăcut și rezervat în următorul. Această înțelegere reciprocă face ca relația voastră să fie mai puternică decât majoritatea, pentru că nu există nicio întrebare cu privire la motivul pentru care unul dintre voi se comportă diferit, aparent fără niciun motiv. Semne voastre zodiacale fac cea mai bună prietenie, ceea ce este important pentru a vă păstra relația intactă.

Bineînțeles, Gemenii pot fi uneori șireți, în timp ce Săgetătorul preferă să spună lucrurilor pe nume. Pot exista unele erori de comunicare, dar compensează faptul că sunt prieteni înainte de a fi iubiți.

Rac și Capricorn

Racul și Capricornul sunt foarte atrași unul de celălalt datorită terenului comun pe care îl au în comun. Aamândouă sunt semne care văd schimbarea în viață ca fiind inteligentă și importantă. Sunt multe lucruri pe care cei doi se pot conecta. Familia și dragostea sunt, de asemenea, importante pentru ei și tind să aibă idei similare atunci când vine vorba de întâlniri, sex și căsătorie.

Racul este mai probabil să fie cel extrovertit, cu o viață socială mai aglomerată, în timp ce Capricornul tinde să fie mai introvertit și mai casnic, dar aceste trăsături opuse joacă totuși un rol important.

Vor exista momente în care Racul va dori doar să stea acasă și când Capricornul va dori să iasă și să petreacă, oferind acestui cuplu o doză sănătoasă din ambele lumi.

În timp ce Racul poate avea multe stări de spirit diferite într-o singură zi, Capricornul este mai echilibrat, oferindu-i Racului pe cineva cu care să vorbească atunci când se simte în mod special deprimat.

Leu și Vărsător

Leului îi place să fie la conducere și să preia comanda unei încăperi, ceea ce înseamnă că trebuie să existe și un simț al ordinii pentru ca ei să poată controla.

Pentru Vărsător, este exact opusul. Nu este nevoie să dețină controlul pentru ei când cred în îmbrățișarea nebuniei vieții.

Și dacă asta nu îi scoate din minți pe Lei uneori, răceala Vărsătorului o va face. Vărsătorul nu este genul de persoană care să împărtășească dragostea cu oricine, în timp ce Leul tinde să fie foarte cald și pasional.

Desigur, există persoane în viața unui Vărsător care văd o latură mult mai caldă, dar Vărsătorul tinde să o rezerve pentru persoanele care îi vor accepta pentru ceea ce sunt cu adevărat.

Leul are tendința de a se îngrijora prea mult de ceea ce cred alții despre ei, dar cu Vărsătorul în preajmă, Leul tinde să se relaxeze mult mai mult. Iar cu Leul, Vărsătorul descoperă că bunătatea și prietenia merg foarte departe.

Fecioară și Pești

Fecioara poate fi aproape prea rezervată în viață, în timp ce Peștii ar putea fi mai mult o tornadă decât o persoană, dar există totuși o fascinație reciprocă în această relație.

S-ar putea ca amândoi să aibă temerile lor și să se îngrijoreze de lucruri diferite, dar indiferent prin ce trece unul dintre ei, celălalt este dispus să ajute cât mai mult posibil. Întotdeauna va exista ceva ce un semn nu poate înțelege și pe care celălalt poate.

Ambele semne sunt incredibil de altruiste și afectuoase, așa că nu există niciodată o lipsă de intimitate între Fecioară și Pești. Totuși, Peștii au tendința de a merge mai mult cu fluxul vieții, în timp ce Fecioara încearcă să rămână cât mai bine ancorată și cât mai atentă.

Acest lucru poate duce la o oarecare tensiune, dar acceptarea pentru cine este fiecare dintre ei învinge întotdeauna tensiunea și supărarea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...