SENZAȚIONAL! Ramona Strugariu dezvăluie cum au fost UMILIȚI maimuțoii penalilor la Bruxelles!

SENZAȚIONAL! Ramona Strugariu dezvăluie cum au fost UMILIȚI maimuțoii penalilor la Bruxelles!

Senzațional! Ramona Strugariu dezvăluie cum au fost umiliți maimuțoii penalilor la Bruxelles! Ea povestește pe Facebook că organizatorul evenimentului, Petras Austrevicius, i-a spus lui Savaliuc, care îl intreba nu știu ce, "You are fake news, sorry!"(mai necesită traducere?) iar co-organizatoarea, Rebecca Harms, a continuat: We hate lies(Noi urâm minciunile). 

Priviți acest clip:

Iată postările Ramonei Strugariu în care povestește cum a fost la Bruxelles:

Ramona Strugariu

Ramona Strugariu e stabilită la Bruxelles şi face parte din ceea ce s-ar putea numi „Generaţia Facebook&Diaspora”. Stă departe de locurile natale, dar are nerv de cetăţean adevărat; nu-i este indiferentă România care n-a fost în stare s-o ţină acasă. Nu-i e indiferent felul de a face politică la Bucureşti. Nici manipularea. Nici tupeul. Ar putea sta liniştită în Belgia. Lucrează la Departamentul lingvistic al Consiliului Britanic, de la Bruxelles. E juristă cu master în drept european şi manager de mai multe proiecte pe justiţie, educaţie şi integrare socială. Cu alte cuvinte, e om de carieră, dar nu uită să fie şi bun român.

Ramona Strugariu este autoarea celebrului text adresat  Penalului Scrisoare din Diaspora: Dă-ne tu 100 de euro, Victor Ponta, pentru aroganţa ta!Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat