Sepsi - Rapid 1-2. Giuleștenii revin pe primul loc în Superligă după eurogolul lui Ioniță

Sepsi - Rapid 1-2. Giuleștenii revin pe primul loc în Superligă după eurogolul lui Ioniță

Rapid a obținut o victorie importantă pe terenul celor de la Sepsi cărora le-a provocat și prima înfrângere din noul sezon. Echipa antrenată de Adrian Mutu revine pe prima poziție în Superligă.

Alex Ioniță după golul marcat la Sepsi. FOTO Digisport

Giuleștenii au obținut o victorie importantă într-o deplasare dificilă la Sepsi OSK. Rapid nu a reușit să iasă din propria jumătate de teren în primele minute ale partidei, Sepsi reușind să deschisă scorul în minutul 22, după ce a primit o lovitură de la 11 metri acordată după intervenția VAR.

Sefer a readus-o oaspeții în joc după doar 5 minute de joc, profitând de fafa lui Niczuly. Chiar înainte de pauză, giuleștenii au reușit să se desprindă pe tabelă grație unui gol de generit marcat de Alex Ioniță în prelungiri. Este a doua reușită a lui Alex Ioniță în noul sezon, un gol superb marcat din afara careului de 16 metri. În partea secundă scorul a rămas neschimbat pe tabelă și Rapid a obținut toate cele 3 puncte.

Alex Ioniță a devenit un jucător decisiv pentru giuleșteni în noul sezon. El a marcat și golul victoriei în partida cu Universitatea Craiova. În plus, a contribuit cu o pasă de gol în partida câștigată cu FCSB, scor 2-0.

La final, eroul giuleștenilor, Alex Ioniță, a spus că este certat de toată lumea că nu trage la poartă.

"Toți mă ceartă că nu dau la poartă și că încerc să dau pase când sunt aproape de poarta adversă. Nu prea dau la poartă, dar și când o fac îmi ies niște execuții frumoase."

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…