Serena și Venus Williams, ultimul meci împreună. Pagină de istorie a tenisului feminin FOTO

Serena și Venus Williams, ultimul meci împreună. Pagină de istorie a tenisului feminin FOTO

Serena şi Venus Williams au ales să participe şi în proba de dublu în acest an la US Open. Perechea formată din cele două surori a fost învinsă încă din primul tur, de către Lucie Hradecka/Linda Noskova, scor 7-6 (5), 6-4.

Serena și Venus, pentru ultima dată împreună pe terenul de joc. Foto EPA EFE

După 20 de ani în care au dominat probele de dublu, surorile Williams au pus capăt colaborării. Meciul istoric al celor două a fost marcat de organizatorii ultimului turneu de Grand Slam cu au postat un mesaj savuros. „Cineva taie ceapă aici”, au postat cei de la US Open, alături de o poză cu cele două mari sportive îmbrăţişându-se la finalul partidei.

Serena şi Venus Williams au cucerit 14 trofee de Grand Slam la dublu. Pe lângă acestea, se mai adaugă şi trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, cât şi o ediţie a Cupei Billie Jean King Cup. La US Open, americancele au triumfat de două ori, turneul de mare şlem la care au devenit „regine” de cele mai multe ori fiind Wimbledon, cu 6 titluri câştigate.

Serena este aproape de a se retrage din tenis și la simplu, US Open fiind ultimul turneu al carierei. Însă sportiva care a dominat total tenisul feminin nu se lasă și face încă victime în proba de simplu. Următoarea pe listă este australianca Ajla Tomljanovic, nr 46 mondial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro