Serena Williams, poftită să tacă de fostul șofer al lui Țiriac: „Să-și vadă de treaba ei în America, de fii-sa, de bărba-su“ VIDEO

Serena Williams, poftită să tacă de fostul șofer al lui Țiriac: „Să-și vadă de treaba ei în America, de fii-sa, de bărba-su“ VIDEO

Simona Halep (32 de ani) s-a apucat abia acum, când a fost suspendată pentru dopaj, să apeleze la niște americani care să gestioneze partea de comunicare pentru ea. Cât timp a fost pe val, pe locul 1 în lume, de comunicarea Simonei Halep s-a ocupat Cosmin Hodor. Adică, fostul șofer al lui Ion Țiriac.

Cosmin Hodor, un om care i-a făcut mult rău Simonei Halep prin comentariile sale în 2019

Poate că mulți au uitat acum, dar tocmai Hodor a băgat-o pe Halep într-un scandal de proporții în 2019. La vremea respectivă, după un meci Halep – Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, Hodor a „reușit“ să ducă victoria Simonei în derizoriu. Cum? Transformând această partidă într-un prilej cu care i-a revoltat pe românii din Diaspora!

Acum, prezent la emisiunea „Așa-i în tenis, cu Irina Fetecău“, difuzată de prosport.ro, Hodor s-a lansat într-o serie de declarații virulente la adresa Serenei Williams. Și a făcut referire la niște imagini cu americanca de 42 de ani de la Wimbledon 2014. Atunci, la un meci de dublu alături de sora ei mai mare, Venus, Serena a avut un comportament bizar.

VEZI CUM A ARĂTAT SERENA WILLIAMS PE TEREN LA WIMBLEDON 2014

Hodor a invocat acel episod pentru a argumenta ca Williams, bănuită de dopaj, n-ar avea dreptul să o atace pe Halep.

Ce a declarat Cosmin Hodor?

*Păi, ce să comenteze Serena? Da, uitați-vă la imaginile cu ea din 2013 (n.r. – sunt, de fapt, din 2014), de la Wimbledon, și o să vedem ce fenomen e. Este fenomen pentru America. S-a născut în America, sigur că e fenomen, pentru că țara în care s-a născut a făcut-o fenomen. Nu poate să-i ia nimeni nici ei meritele, că a câștigat Grand Slam-uri. Dar ea să-și vadă de treaba ei. Știi cum e cu ăla care moare de grija altuia...

*Păi, ce o interesează pe ea în America… I-a dat Simona cu terenul în cap, în 48 de minute. Sigur că și-ar dori, că își revendică titlul ăla (n.r. – la Wimbledon 2019), dar să nu uităm că a fost pe nicăieri în finala aia! Totul e o chestie falsă în jurul Serenei, se folosește de toate lucrurile astea. Să-și vadă de treaba ei în America și viața ei, și de fii-sa, și de bărba-su și fiecare își vede de treaba lui.

*A fost o ipocrizie să vină tocmai de la asta cu '8 e o cifră mai bună'. Bărba-su cu 'DARE'. Hai, să fim serioși! Să trăiască în lumea lor de politically correct în America, să-și apere drepturile ei și așa mai departe că noi ne vedem de treburile noastre aici. În România, nimeni n-are vreun drept și nimeni nu o să se atingă vreodată de performanțele Simonei!

VEZI CE A DECLARAT COSMIN HODOR

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”