Sergio Rico, externat după accidentul de călărie. Cum arată portarul lui PSG după 82 de zile de spitalizare

Sergio Rico, externat după accidentul de călărie. Cum arată portarul lui PSG după 82 de zile de spitalizare

Sergio Rico, portarul lui PSG, a fost externat după aproape trei luni de spitalizare. El fusese internat pe 28 mai, când a suferit un grav accident de călărie petrecut la El Rocio (regiunea Huelva).

Sergio Rico a jucat pentru PSG și Mallorca până la accidentare. Foto Profimedia

În urma accidentului, Sergio Rico a suferit leziuni care l-au ţinut cinci săptămâni la terapie intensivă, fiind transferat ulterior într-un salon al spitalului pentru continuarea tratamentului. Cu un traumatism cranio-cerebral, Rico a fost transportat cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio, unde a fost plasat sub asistenţă respiratorie.

Aplauze de la cei care l-au îngrijit

Conform familiei sale, accidentul s-a petrecut când calul pe care îl călărea "a devenit incontrolabil" din cauza unei "şarete trase de catâri". Accidentul s-a petrecut în apropierea locuinţei sale, la festivităţile El Rocio de la Huelva (sud-vestul Spaniei).

Sergio Rico și Alba Silva, la ieșirea din spital. Foto X

Sergio Rico și Alba Silva, la ieșirea din spital. Foto X

Familia lui Sergio Rico și mai ales soția sa, Alba Silva, i-au fost mereu aproape fotbalistului. De altfel, partenera portarului a fost cea care a pășit în afara spitalului alături de soțul său, în aplauzele personalului care l-a îngrijit, dar și ale unor apropiați.

Portarul i-a mulțumit soției pentru grija purtată. Foto X

Portarul i-a mulțumit soției pentru grija purtată. Foto X

Ajuns în 2019 la PSG de la Sevilla FC, Sergio Rico (29 de ani, o partidă la națională) a jucat 24 de meciuri pentru clubul parizian. El a fost împrumutat la Mallorca în a doua jumătate a sezonului trecut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB