Serviciile secrete confirmă că un membru din echipa de negociatori a Ucrainei a fost ucis

Serviciile secrete confirmă că un membru din echipa de negociatori a Ucrainei a fost ucis

Serviciile de informații militare ale Ucrainei au anunțat sâmbătă seară că Denis Kireev, un membru al echipei de negocieri a Ucrainei cu Rusia, despre care se spunea că a fost ucis astăzi, era ofițer și a fost ucis în timpul unei misiuni.

Autoritățile anunță că ofițerul a fost ucis în timpul îndeplinirii sarcinilor speciale, alături de alți doi angajați ai Departamentului de Informații al Ministerului Apărării din Ucraina. "Au murit apărând Ucraina, iar fapta lor ne-a adus mai aproape de victorie", scriu reprezentanții Serviciului într-o postare pe Facebook.

Informații neoficiale au circulat pe parcursul zilei cu privire la moartea ofițerului. Au existat speculații potrivit cărora serviciul secret intern ucrainean SBU l-ar fi împuşcat pe Denis Kireev pentru presupusă trădare.

Potrivit publicaţiilor ucrainene Pravda şi Obozrevatel, Kireev, membru de rang secund al guvernului şi expert în domeniul bancar, ar fi fost arestat de serviciul secret şi apoi împuşcat.

Ziarul Pravda scrie că SBU ar fi avut dovezi privind presupusa trădare a lui Kireev, inclusiv convorbiri telefonice.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”