Sevil Shhaideh: Încă suntem în pericol de a pierde bani europeni

Sevil Shhaideh: Încă suntem în pericol de a pierde bani europeni

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat vineri, la Brăila, că România se află încă în pericol de a pierde bani europeni.

'Ne-am propus, împreună cu Ministerul Agriculturii, care coordonează APIA și PNDL, să ajungem la 31 decembrie 2017 să aducem în țară 5,2 miliarde de euro. Față de zero cât a fost anul trecut, 5,2 miliarde e o sumă importantă, dar față de cât ar fi trebuit să avem noi astăzi aduși în România, încă suntem în pericol de pierde bani europeni, în pericol de decomitere', a declarat Shhaideh.

Vicepremierul a precizat că, din prima zi în care a venit la guvernare a pornit toate motoarele, a deschis toate toate liniile de finanțare și, în momentul de față, sunt în dezbatere toate ghidurile de pe Programul Operațional Regional.

'Față de un an în care nu s-a întâmplat nimic, în trei luni, că lumea uită că noi suntem la guvernare de trei luni, am reușit să deblocăm și să deschidem toate liniile de finanțare. Ne-am asumat că la 1 iulie, toate autoritățile de management vor fi desemnate și începem să aducem banii europeni în țară', a completat Shhaideh.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a participat, vineri, la Brăila, la o întâlnire de lucru cu autoritățile locale — primari și viceprimari, consilieri municipali și județeni, șefi ai serviciilor publice—, reprezentanți ai oamenilor de afaceri și ai agricultorilor, organizată la Consiliul Județean.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...