Sex oral și anal cu o copilă de 14 ani, la Galați

Sex oral și anal cu o copilă de 14 ani, la Galați

Un bărbat din Galaţi este anchetat într-un dosar penal pentru act sexual cu un minor după ce a folosit microbuzul de transport persoane al societăţii unde lucra pentru a întreţine raporturi sexuale cu o minoră.

Pe 6 mai, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi s-a înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată (două acte materiale – 31.03.2020, respectiv 19.04.2020).

”S-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, având reprezentarea şi cunoscând faptul că persoana vătămată are vârsta de 14 ani, la data de 31.03.2020, inculpatul a întreţinut cu aceasta un raport sexual oral şi anal, iar la data de 19.04.2020 un raport sexual oral în microbuzul de transport persoane aparţinând societăţii al cărei angajat era”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, relatează  Adevărul.

Pe 8 mai, procurorii l-au plasat pe individ sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…