Sexul la birou: 5 sfaturi pentru corporatistele care flirtează cu gândul de a rămâne însărcinate!

Sexul la birou: 5 sfaturi pentru corporatistele care flirtează cu gândul de a rămâne însărcinate!

Barikada.ro: În timp ce pentru majoritatea cuplurilor sarcina și copiii apăruți în timpul mariajului sunt un fapt comun, pentru multe dintre femeile acestui secol, și în special pentru corporatistele căsătorite cu serviciul, procesul de a rămâne însărcinată poate fi un calvar lung și dificil. Iată câteva sfaturi utile pentru a vă asigura că și dumneavoastră veți putea concepe rapid și ușor:

  1. Este important să alegeți un partener sexual pe care îl știți că este fertil și capabil să aibă copii. Exemple:  Cristi Borcea, dacă aveți pile la penitenciar, Liviu Dragnea (în aceleași condiții) sau chiar Petre Roman (în cazul ultimului ar cam trebui să vă grăbiți)
  2. Abordează sexul ca pe o ședință cu departamentul de conducere și completează-l cu o detașare robotică de două ori pe zi.
  3. Nu uitați că răbdarea este esențială: într-un an calendaristic, o corporatistă sănătoasă va trebui să facă sex măcar o dată pe lună pentru a rămâne însărcinată.
  4. Încercați să nu vă gândiți la bugetul pe care îl aveți de finalizat în timp ce vă pregătiți pentru sex, nici la incendiile din Australia și nici la ziua de naștere a șefului.
  5. Nu uitați să-i amintiți partenerului, dacă e tot un coleg corporatist, de birou, că trebuie să ejaculeze!
corporatista
 

Dacă nu puteți concepe un copil nici după 12 luni de încercări, renunțați. Înseamnă că acesta e modalitatea naturală  de a vi se spune că onor corpul dumneavoastră este un frigider inospitalier, iar sufletul vostru negru și rece nu a fost niciodată destinat să simtă dragoste maternă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 The Times / România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală