Sexul prin găuri din pereți, recomandat de guvernul unei provincii din Canada pentru a evita transmiterea coronavirusului

Sexul prin găuri din pereți, recomandat de guvernul unei provincii din Canada pentru a evita transmiterea coronavirusului

Agenția pentru sănătate publică din provincia canadiană British Columbia și-a actualizat lista de sfaturi privind sexul în timpul pandemiei, oferind recomandări detaliate, scrie  cbc.ca , site-ul televiziunii publice din Canada.

În fișele publicate de Centrul pentru Controlul Bolilor din British Columbia (BCCDC) se spune că cea mai puțin riscantă variantă este masturbarea, pentru ”că ești cel mai sigur partener pentru tine”, iar următoarele variante din punct de vedere al riscului sunt cineva care locuiește în aceeași casă cu tine sau cineva care îți este apropiat, dar nu mai are contacte strânse și cu alții.

Pentru cei care caută companie în afara cercului lor apropiat, centrul pentru sănătate publică spune că sexul virtual nu prezintă niciun risc de răspândire a Covid-19.

De asemenea, întâlnirile video și telefonice, sexting-ul (schimbarea de mesaje și fotografii cu conținut explicit), grupurile de chat și de webcam online sunt și el variante, dar oamenii ar trebui să-și facă mai întâi temele în privința riscurilor de securitate ale sexului online.

Agenția spune că oamenii care merg la întâlniri sau fac sex fără angajamente ar trebui să evite săruturile și să poarte o mască pentru că ”gâfâitul din timpul sexului poate crea picături ce transmit Covid-19”.

De asemenea, recomandă pozițiile sexuale care limitează contactul față în față.

”Folosiți bariere, precum zidurile, de exemplu ”glory holes” (găuri în pereți), care permit contactul sexual, dar nu permit contactul apropiat față în față”.

Rețelele de socializare s-au umplut rapid de glume, ”Nu credeam că o să apuc ziua în care o pagină de internet a guvernului o să sugereze folosirea de 'glory holes'”, scrie o utilizatoare Twitter.

Mândru să fiu canadian, scrie altul:

Potrivit publicației  vancouverisawesome.com , vicepreședintele unui site porno a promis ministerului regional al sănătății 100.000 de euro pentru construirea de ”glory holes” în toată British Columbia:


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria