SFAT/Ghiță, SCHIMBĂ, tati, ȘOFERUL! Deocamdată...

Blogul lui Cătălin Tolontan: „La cîteva minute după ce televiziunile au anunțat accidentul fatal, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație pentru ziar. Ghiță n-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.”

În cursul zilei de luni aproape toate trompetele SRI și toți duioșii anti-PSD au taxat intervenția agitată a lui Ghiță pe la televiziuni după evenimentul de duminică seara conserând-o o tentativă jalnică de atac la statul de drept. 

Nimic mai fals: Ghiță chiar e căcat pe el! Și când Ghiță vorbește despre drăcovenii legate de ce pot face Serviciile, credeți-ne că e bazat, doar e copilașul lor răsfățat!

Să nu mai vorbim că la această oră Ghiță, dar nu numai, știe care e joaca și cine sunt călușarii cu stele pe umăr care l-au „determinat” pe Condrea! 

Așa că avem un sfat prietenesc: Ghiță, tati, schimbă-ți șoferul! Deocamdată. Apoi mașina. Apoi traseele. Și, mai încolo, și niște prieteni...

PS. Ghiță este cel mai bun exemplu că Binomul este doar o manipulare ordinară a SISTEMULUI. Copilul cuplului Coldea-Opriș deține, la acestă oră, recordul de dosare la DNA...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Scenariul 4 / Profesorul Rafila despre direcția epidemiei, capcanele statisticii, mutația virusului și medicamen…

2 Coronavirus / Numărul de cazuri noi încetinește clar de o săptămână în Italia, Franța și Spania, unde populația…

3 Ea este doctorița dezertoare din Orăștie. „Nu am de ce să mă explic lumii”

4 Medic român din Milano / „Culegem roadele faptului că în 30 de ani am făcut doar crâşme şi biserici”

5 Rareş Bogdan / În unele zone rurale se circulă ca vodă prin lobodă. Vela să-şi pună la treabă toţi miliţienii

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou