SFAT/Ghiță, SCHIMBĂ, tati, ȘOFERUL! Deocamdată...

SFAT/Ghiță, SCHIMBĂ, tati, ȘOFERUL! Deocamdată...

Blogul lui Cătălin Tolontan: „La cîteva minute după ce televiziunile au anunțat accidentul fatal, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație pentru ziar. Ghiță n-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.”

În cursul zilei de luni aproape toate trompetele SRI și toți duioșii anti-PSD au taxat intervenția agitată a lui Ghiță pe la televiziuni după evenimentul de duminică seara conserând-o o tentativă jalnică de atac la statul de drept. 

Nimic mai fals: Ghiță chiar e căcat pe el! Și când Ghiță vorbește despre drăcovenii legate de ce pot face Serviciile, credeți-ne că e bazat, doar e copilașul lor răsfățat!

Să nu mai vorbim că la această oră Ghiță, dar nu numai, știe care e joaca și cine sunt călușarii cu stele pe umăr care l-au „determinat” pe Condrea! 

Așa că avem un sfat prietenesc: Ghiță, tati, schimbă-ți șoferul! Deocamdată. Apoi mașina. Apoi traseele. Și, mai încolo, și niște prieteni...

PS. Ghiță este cel mai bun exemplu că Binomul este doar o manipulare ordinară a SISTEMULUI. Copilul cuplului Coldea-Opriș deține, la acestă oră, recordul de dosare la DNA...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”