Shakira a renunțat la buclele blonde pentru un păr roșcat

Shakira a renunțat la buclele blonde pentru un păr roșcat

Shakira a renunțat la buclele blonde pentru un păr roșcat și s-a afișat cu noul look pe rețelele de socializare sâmbătă, informează etonline.com.

Sursa foto: Shakira / Instagram

''Roșcații se distrează mai mult. Pe platoul de filmare pentru Perro Fiel cu @nickyjampr", a scris cântăreața de 40 de ani pe Instagram, unde a postat o fotografie alături de cântărețul Nicky Jam.

Shakira filmează cu Nicky Jam videoclipul pentru piesa " Perro Fiel " la care colaborează și care apare pe noul ei album, El Dorado.

Cântăreața columbiană a mai postat pe contul său de Instagram încă o fotografie în care apare singură, cu noua nuanță de păr.

Nu este prima dată când Shakira are părul roșcat. În 1999, artista brunetă în mod natural și-a afișat pletele roșcate înainte de a face trecerea la muzica în limba engleză și a deveni blondă.

La începutul acestei luni, Shakira și Chris Martin (Coldplay) au performat împreună la Festivalul Global Citizen din Hamburg, Germania. Coldplay au impresionat mulțimea cu abilitățile lor spaniole, cântând împreună cu Shakira melodiile acesteia "Me Enamoré" și "Chantaje".

În afară de filmarea noului său videoclip, Shakira se pregătește pentru turneul său El Dorado, primul organizat în aproape șase ani. Concertele sale vor începe la 8 noiembrie în Köln, Germania, și se vor încheia pe 10 februarie 2018 în Las Vegas, Nevada.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...