Shakira și Gerard Pique au ajuns la o înțelegere cu privire la custodia celor doi copii

Shakira și Gerard Pique au ajuns la o înțelegere cu privire la custodia celor doi copii

Cântăreaţa columbiană Shakira a ajuns la un acord cu fostul ei partener de viaţă Gerard Pique în privinţa custodiei celor doi copii ai lor, după ce relaţia de 11 ani pe care au avut-o cele două staruri s-a încheiat în 2022, a anunţat marţi agentul de presă din Spania al vedetei pop, citat de Reuters.

Shakira şi Pique au căzut de acord cu privire la custodia celor doi copii. FOTO EPA-EFE

Detaliile acestui acord vor fi dezvăluite în a doua parte a zilei de marţi, a adăugat aceeaşi sursă. Potrivit cotidianului La Vanguardia, acordul stipulează că fiii fostului cuplu - Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani - se vor muta împreună cu mama lor în oraşul american Miami, scrie Agerpres .

Shakira Mebarak, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani şi fost fundaş al echipei FC Barcelona, au avut o relaţie de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, "Waka Waka (This Time for Africa)", desemnat cântecul oficial al competiţiei.

Shakira şi Gerard Piquet şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie.

Acordul privind custodia copiilor fostului cuplu a fost semnat la o săptămână după ce Gerard Pique şi-a anunţat retragerea iminentă din fotbalul profesionist şi despărţirea de clubul FC Barcelona.

Cântăreaţa Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...