Shakira şi Pique s-au certat de faţă cu avocaţii: cerinţa care l-a enervat pe fundaş

Shakira şi Pique s-au certat de faţă cu avocaţii: cerinţa care l-a enervat pe fundaş

Shakira şi Pique s-au întâlnit faţă în faţă, dar în prezenţa avocaţilor, scrie publicaţia As, care citează presa mexicană.

Presa scrie că întâlnirea s-a terminat cu un mare scandal. Totul a plecat de la solicitarea pe care i-a făcut-o Shakira fundaşului Barcelonei. Aceasta i-a spus să se mute în SUA şi să semneze cu Inter Miami, pentru a-şi putea vedea copiii, iar Pique s-a enervat şi a respins această propunere, potrivit DigiSport, cearta dintre cei doi fiind surprinsă de un jurnalist paparazzi, Jordi Martin.

Shakira se află în aceste momente în San Diego (California), unde stă de ceva timp, după despărţirea de soţul ei.

Sursa citată susţine că a fost stabilită o altă întâlnire pentru data de 4 august între echipele de avocaţi ale celor două părţi, tot în SUA şi tot pentru a se discuta despre subiectul custodiei copiilor.

Până atunci, Shakira ar urma să meargă, împreună cu copiii, la o reşedinţă pe care o are în Bahamas.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”