Sharon Stone, fabuloasă la 64 de ani într-un costum de baie minuscul FOTO

Sharon Stone, fabuloasă la 64 de ani într-un costum de baie minuscul FOTO

Diva de la Hollywood își sfidează vârsta și afișează o silueta perfectă într-o fotografie publicată pe contul său de Instagram.

Sharon Stone are o siluetă fabuloasă, la 64 de ani FOTO Profimedia

Actrița americană demonstrează că vârsta este doar un număr și că rămâne una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Diva de 64 de ani s-a pozat în fața oglinzii din dormitor, într-un bikini minuscul, cu imprimeu tropical, etalând un abdomen tonifiat și un bust ferm, potrivit Daily Mail.

În plus, Sharon Stone, care are un IQ de 154 (pentru a fi considerat un geniu, ai nevoie de un coeficient de inteligenţă de cel puţin 130) a demonstrat că este îmzestrată și cu simțul umorului. Cu doar câteva zile rămase din această vară, Sharon Stone a scris că „întotdeauna“ reușește să fie în cea mai bună formă atunci când sezonul se apropie de sfârșit.

Actrița din „Basic Instinct“ nu se teme să pozeze în ipostaze senzuale. La sfârșitul lunii iulie, Stone a pozat topless, la piscină, și a împărtășit imaginea cu cei peste trei milioane de urmăritori de pe Instagram. „Imperfectă și recunoscătoare într-o zi perfectă“, a fost mesajul ei.

Sharon Stone a făcut senzație și anul acesta la Festivalul de la Cannes. Actrița a fost „electrizantă“ într-o rochie lungă, verde, paietată, despicată sexy pe tot piciorul, dar și într-o rochie albă cu albastru, cu o trenă de prințesă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro