Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

Împlinește 25 de ani în luna iulie și este fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei de origine egipteană Sophie Ayad. Ioana Natalia locuiește în SUA, cu mama ei, însă vine destul de des în România să-și viziteze tatăl. Ca orice tânără, Ioana este activă pe Instagram, unde are o comunitate de 18.000 de fani și unde aceștia îi pot admira frumusețea. Junioara lui Țiriac s-a transformat într-o bombă-sexy, scrie Click .

Celebrul magnat, a cărui avere numără 7,2 miliarde lei, are trei moștenitori: Ion Ion, care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, și Ioana și Karim, din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad. Unica fiică a lui Ion Țiriac vine destul de des în România, ea studiind în prezent în America. Vine să-și vadă tatăl, dar se implică și în anumite proiecte. Spre exemplu, în anul 2018, pe 15 martie, tânăra a fost prezentă la Bucharest Charity Fashion Show, unde s-a desfășurat un eveniment caritabil, având ca scop strângerea fondurile necesare tratării și monitorizării medicale a 1200 de mame fără venituri.

Ioana Țiriac, la plajă, în Miami
foto: Instagram

Atunci publicul a cunoscut-o pe micuța moștenitoare, pe care celebrul miliardar a ținut-o ascunsă. O fată superbă, cu ochi verzi, păr lung și, dincolo de calitățile fizice, și o fată inteligentă, o caracteristică moștenită de la cunoscutul ei părinte. Într-un interviu, Ioana a vorbit despre business. "În opinia mea, ce contează este ca oamenii să muncească împreună pentru atingerea unor obiective cu impact social considerabil. Rezultatul final este întotdeauna mai grandios decât suma tuturor bucăţelelor care îl compun. Vremurile s-au schimbat, iar companiile şi indivizii au devenit tot mai mai conştienti de responsabilităţile lor sociale. A avut loc o creştere substanţială în presiunea pusă de consumatori asupra companiilor privind contribuţia lor pozitivă la societate”, a declarat Ioana Țiriac, pentru Capital.ro .

Ioana Țiriac, poze senzaționale, pe plajă, în Miami
foto: Instagram

Ioana Țiriac, fotografii superbe în costume de baie minuscule

Dacă astfel de ieșiri publice sunt rarisime, iată că Ioana e un pic mai activă în social media, acolo unde contul ei de instagram se bucură de 18.000 de followers. Ultimele postări ale junioarei lui Țiriac îți taie efectiv respirația. Apare schimbată total, pozând în divă americană, și are o alură interesantă: o combinație între celebra actriță Megan Fox și regina Instagramului, Kim Kardashian.

Ioana Țiriac seamănă cu Megan Fox
foto: Instagram

Un contur bine definit al feței, buze mai pline, privire de felină și un bust parcă sculptat din bisturiu. Dacă a trecut sau nu pe la chirurgul plastician nu putem băga însă mâna în foc. Conștientă de atuurile fizice, micuța milionară postează fotografii de la plajă, în costume de plajă minuscule. Ce putem spune: Țiriac are cu ce se lăuda!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

4 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

5 Foarte interesante amănunte!