Sibiu: În jumătate din centrele de vaccinare, duminică nu s-a imunizat nici o persoană (DSP)

Sibiu: În jumătate din centrele de vaccinare, duminică nu s-a imunizat nici o persoană (DSP)

În jumătate din centrele de vaccinare din judeţul Sibiu, mai ales cele aflate în oraşe mai mici, nicio persoană nu s-a imunizat în ultimele 24 de ore, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) remis luni AGERPRES.

Nu a fost administrată nicio doză de vaccin duminică, în centrele din oraşele Agnita, Avrig, Cisnădie, dar şi în centre aflate în municipiile Sibiu şi Mediaş. Spre exemplu, în centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă din municipiul Sibiu nu a fost imunizată nicio persoană, duminică.

Cele mai puţine doze de vaccin, administrate duminică, câte cinci, au fost la medicii de familie şi la centrul de vaccinare din oraşul Dumbrăveni.

Cele mai multe doze de vaccin, administrate duminică, au fost la centrul Drive-thru din parcarea Piaţa Teatrului din municipiul Sibiu, unde s-au imunizat 93 de persoane.

"De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 237.920 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2. (...) Până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 124.063 persoane cu prima doză de vaccin şi 113.857 persoane cu cea de-a doua doză", se mai precizează în comunicatul DSP Sibiu. AGERPRES / (AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...