Sibiu: Jandarmeria îi verifică pe protestarii din cursul nopţii pentru a-i sancţiona

Sibiu: Jandarmeria îi verifică pe protestarii din cursul nopţii pentru a-i sancţiona

Jandarmii îi verifică pe protestatarii care au mărşăluit pe străzi în cursul nopţii, pentru a-i identifica şi sancţiona, a declarat, luni dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, Floriana Picioiu.

"În legătură cu manifestaţia publică de protest care a avut loc azi-noapte, în municipiul Sibiu: Protestul s-a desfăşurat fără incidente, a fost organizat fără respectarea prevederilor legale, în consecinţă, în perioada imediat următoare vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale atât organizatorilor, cât şi participanţilor, în conformitate cu legislaţia în vigoare. În continuare, se fac verificări pentru identificarea persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun", a precizat Floriana Picioiu.

Întrebată câţi oameni au protestat la Sibiu, aceasta a precizat că au fost maxim 100 de persoane care au mărşăluit până în jurul orei 4,00. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...