Sibiu: Procurorii au cerut expertiza psihiatrică pentru bărbatul care și-a ucis de Crăciun soția și fiica

Sibiu: Procurorii au cerut expertiza psihiatrică pentru bărbatul care și-a ucis de Crăciun soția și fiica

Sibianul care și-a ucis în prima zi de Crăciun soția și fiica și a încercat pe urmă să se sinucidă urmează să fie expertizat psihiatric, la cererea procurorilor, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Ion Veștemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Deocamdată, bărbatul acuzat de omor calificat este internat sub pază în Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu.

"Deocamdată s-a trezit din comă, cu el au vorbit câteva cuvinte doar medicii. Am dispus să-l expertizeze psihiatric. Pe urmă ori îl ducem la internare, ori la arestare", a explicat prim-procurorul Ion Veștemean.

Urmărit penal pentru omor calificat, bărbatul a încercat să se spânzure în șura casei, fiind găsit de fiul său și adus la spitalul din Sibiu. Sibianul și-a strangulat nevasta, aruncând-o în fântâna din curtea casei lor din Șura Mare, după care a încercat să o stranguleze și pe fiica sa, de 14 ani, pe care a aruncat-o în aceeași fântână, deși fata mai trăia.

"Din probele administrate până la acest moment a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri grave pe care numitul T.S. le avea cu soția sa T.V.M., între cei doi desfășurându-se o acțiune de divorț, dar și cu fiica sa minoră T.G.M., în vârstă de 14 ani, în dimineața zilei de 25.12.2016, între orele 05.00 — 06.00, în timp ce cei trei se aflau la domiciliul comun din com. Șura Mare, după ce s-au întors dintr-o vizită efectuată la vecini cu ocazia ajunului Crăciunului, între autor și victime a avut loc un nou scandal, care a degenerat în acte de violență, ocazie cu care T. S. a ucis-o pe soția sa T. V. M. prin ștrangulare, iar ulterior a aruncat trupul victimei într-o fântână cu adâncimea de circa 18 m, aflată în curtea casei, respectiv a ucis-o și pe fiica sa T.G.M., pe care a încercat de asemenea să o ștranguleze cu un laț, aruncându-i de asemenea corpul în aceeași fântână în condițiile în care victima era încă în viață, astfel că aceasta a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin înec", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

AGERPRES/(A, AS—autor: Isabela Paulescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

3 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

4 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

5 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…