Siegfried Mureșan: Instabilitatea generată de PSD pune în pericol Președinția română a Consiliului UE

Siegfried Mureșan: Instabilitatea generată de PSD pune în pericol Președinția română a Consiliului UE

Europarlamentarul Siegfried Mureșan afirmă că instabilitatea generată de PSD afectează imaginea României în plan extern și pune în pericol Președinția română a Consiliului UE.

"Prim-ministrul Sorin Grindeanu nu a participat astăzi la reuniunea Consiliului Național pentru pregătirea preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene (UE). Preluarea Președinției Consiliului UE de către țara noastră în 2019 este o responsabilitate mare și pregătirile din timp sunt esențiale pentru că vor fi teme majore pe care trebuie să le gestionăm în mandatul nostru: Brexit, viitorul bugetului UE după 2020 și viitorul UE. Este inadmisibil ca prim-ministrul României să nu participe la aceste pregătiri", susține Mureșan într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Siegfried Mureșan spune că "joaca din PSD" pune în pericol Președinția română a Consiliului UE, menționând că partenerii internaționali se vor întreba dacă mâine găsesc la Guvern aceeași persoană de discuție pe această temă.

"Toată această instabilitate generată de PSD afectează categoric imaginea României în plan extern și vom părea neserioși în fața partenerilor internaționali care se vor întreba dacă mâine mai găsesc la Guvern aceeași persoană cu care au discutat astăzi despre teme importante de pe agenda europeană. Joaca din PSD pune în pericol Președinția română a Consiliului UE'', subliniază Mureșan.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!