SILĂ! Arafat, în campanie electorală pentru PSD la Deva. Pe bani publici

Ți se face silă! Arafat, în campanie electorală pentru PSD la Deva. Pe bani publici. În ultima zi de campanie pentru alegerea primarului din Deva. Raed Arafat a făcut pe față în 2014 campanie electorală lui Victor Ponta, candidatul PSD la prezidențiale, afișându-se pe afișe cu ștampila „eu votez Victor Ponta” și cu toate astea se consideră independent. Vineri 27 octombrie, în calitatea sa de șef al DSU, Raed Arafat a comis-o din nou: s-a deplasat într-o vizită oficială, deci pe banii Ministerului de Interne la DEVA unde s-a afișat peste tot cu Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria Deva, scrie Curentul.

Mărginean e în prezent președintele „Salvital”, o asociație formată din autorităţi ale administraţiei publice locale şi instituţii publice ce acționează în paralel cu ISU și UPU-SMURD. Asociația are 84 de paramedici care îşi desfăşoară activitatea în cadrul detaşamentelor de pompieri ale I.S.U. „Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara din Municipiul Deva, Municipiul Hunedoara, Municipiul Petroşani, Municipiul Brad şi Comuna Ilia și în cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Municipiul Vulcan, Oraş Petrila şi Oraş Simeria unde echipajele sunt formate din 13 paramedici civili.

Salvital Hunedoara deține și 8 ambulanţe de tip B2 si o autospecială de primă intervenţie tip MERCEDES – BENZ SPRINTER 519. Petru Mărginean este președintele asociației Salvital de unde încasează 9000 de lei pe lună, în timp ce paramedicii sunt plătiți foarte prost.

Mărginean a refuzat să confirme presei locale ce salariu ia de la Salvital, promițând că va răspunde după alegeri.

Așa că, atacat în presa locală, PSD-istul Mărginean avea nevoie de o confirmare de la centru. Zis și făcut, Arafat s-a executat și a marcat o vizită oficială în calitate de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență cu următorul program:

Ora 10.00 – sosire la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara (foto stânga hunedoaralibera.ro)
Ora 11.00 – vizită UPU – SMURD a Spitalului Județean de Urgență Deva și Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara
Ora 12.00 – conferință de presă desfășurată în sala de Ședințe a Consiliului Județean Hunedoara
Ora 14.30 – participare la evenimentul “SALVITAL – Voluntariatul formează caractere puternice“ desfășurat la “Shopping City Deva”.

Și cum totul e legat de Mărginean, Arafat s-a afișat peste tot cu Mărginean care și-a făcut și fluturași de campanie cu „Vă mulțumim pentru susținerea SMURD” (foto dreapta glasul-hd.ro).
Așadar cine-o să-l mai creadă pe Arafat când spune că e independent?

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video