Simion: Sancţionăm modalitatea în care Guvernul tratează pandemia - impune reguli pe care nu le respectă

Simion: Sancţionăm modalitatea în care Guvernul tratează pandemia - impune reguli pe care nu le respectă

Copreşedintele AUR George Simion a criticat, miercuri, Guvernul, susţinând că impune reguli în contextul pandemiei de COVID-19 pe care nu le respectă.

"Avem, numai în ultimele două zile, trei cazuri de miniştri care nu poartă mască. Deci ei merg pe principiul 'noi vrem egalitate, dar nu pentru căţei'. Nu este normal să impui populaţiei nişte măsuri pe care tu nu le pui în practică. Noi, AUR, am depus amendamente pentru eliminarea obligativităţii portului măştii în spaţiul public. Considerăm ca fiind o aberaţie în momentul în care doamna Raluca Turcan planta copaci să poarte mască, dar doamna Raluca Turcan face parte dintr-un Guvern care impune această obligativitate", a afirmat Simion, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că AUR "atacă" lipsa de transparenţă, de dialog şi democraţie.

"Este o situaţie absurdă, dintr-o listă mare de situaţii absurde, şi faptul că le spunem public şi le sancţionăm public şi cerem retragerea măsurilor aberante nu ne face extremişti, dar pe cei care refuză dialogul şi pe cei care folosesc inclusiv tema Holocaustului ca pe o bâtă politică îi face extremişti. (...) Atacăm lipsa de transparenţă, lipsa dialogului şi a democraţiei", a declarat liderul AUR. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”