Simona Halep, în inspecție pe la investițiile din turism

Simona Halep, în inspecție pe la investițiile din turism

Simona Halep nu este doar o excepţională jucătoare de tenis, ci şi o femeie de afaceri foarte pricepută. Ea s-a lansat puternic în zona imobiliară, iar hotelul pe care l-a deschis anul acesta în Mamaia Nord atrage turiştii ca un magnet. Zilele trecute, chiar şi sportiva a fost în vizită la proprietate.

Când ai o avere de peste 37 de milioane de euro câştigată doar din tenis, este normal să vrei să investeşti o parte din aceşti bani. Şi în România domeniul imobiliar este încă unul care oferă nenumărate satisfacţii.

Acest lucru îl ştie şi actualul număr 10 WTA, care a început, de câţiva ani, să investească masiv în această zonă. A pornit acum patru ani, cu achiziţia unei pensiuni de patru stele din Poiana Braşov, Drachenhaus.

Simona şi-a vizitat proprietatea în weekend

Cu 24 de camere şi vedere la masivul Postăvaru, achiziţia a fost una de succes pentru Simona, care, ca parte a aceluiaşi pachet de 2 milioane de euro, a cumpărat şi hotelul cu acelaşi nume din centrul istoric al Braşovului.
Odată prins gustul afacerilor în turism, Simona Halep s-a decis să construiască un hotel al ei acasă, la Constanţa sau împrejurimi.

Responsabil cu acest proiect a fost desemnat fratele ei, Nicolae, cel care acum este administratorul clădirii. Acesta a găsit un loc liber în Mamaia Nord, aproape de Năvodari, iar acolo a crescut în aproximativ doi ani o mândreţe de hotel.

Lotus Studios şi-a deschis porţile în luna aprilie a acestui an, iar Simona este foarte mândră de ce a ieşit. De fapt, ea trece pe acolo de câte ori timpul îi permite, îndeplinind astfel dublu rol, şi de gazdă, şi de turist.

Hotelul are propria plajă

Chiar dacă nu multă lume ştie că amplasamentul, de tip aparthotel – fiecare din cele 21 de apartamente scoase pe piaţă în regim hotelier au un living, un dormitor, o bucătărie şi un balcon, în total 60 de metri pătraţi – îi aparţine tenismenei, turiştii au fost, se pare, atraşi de ofertă şi de condiţiile oferite, pentru că mereu este plin. O cameră în această perioadă costă, pe booking.com, 585 de lei pe noapte, dar se găsesc destul de greu date libere.
Livingul apartamentului este spaţios

Înaintea lansării, intenţia proprietarilor era ca acest hotel să funcţioneze doar în sezon estival, dar dat fiind succesul de care se bucură, nu este exclus ca planurile lor să se schimbe, astfel încât să rămână deschis tot anul.
De asemenea, este de aşteptat ca în viitorul apropiat familia Halep să-şi mărească proprietăţile turistice de la malul mării sau de la munte.

Ultima vizită a Simonei Halep la proprietatea aflată la 500 m de plaja Ammos, a fost în weekendul trecut, atunci când ea a şi postat câteva poze de pe plajă sau din hotel pe Instagram, spre marea satisfacţie a fanilor ei.

Tenismena a recunoscut de multe ori că vacanţele cele mai frumoase pentru ea sunt cele petrecute acasă, aşa că nu ar fi exclus ca în anii viitori turiştii cazaţi în hotelul ei să o întâlnească pe plajă, sau în jurul construcţiei. SURSA: Click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...