Simona Halep își schimbă numele?

Simona Halep își schimbă numele?

Simona Halep va deveni cu acte în regulă noua doamnă Iuruc. Petrecerea va fi pe 15 septembrie, la clubul Fratelli din Mamaia.

Doar 300 de persoane vor fi prezente la cununia civilă a tenismenei, nunta urmând să aibă loc anul viitor, în București.

Acum, tenismena a chemat rude apropiate și prieteni la evenimentul în care Simona Halep și Toni Iuruc se vor casători cu acte în regulă.

Conform unor surse Ziare.com, sportiva din Constanța va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep.

Astfel, tenismena se va numi Simona Halep - Iuruc.

Tenismena va încălca însă o regulă nescrisă a tradițiilor machedonești, aceea ca soția să poarte în totalitate numele soțului.

În cazul ei este de înțeles, pentru că brandul "Simona Halep" a devenit puternic în lumea întreagă, iar o schimbare în totalitate ar dăuna intereselor sportive și comerciale ale tenismenei.

"Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut", a spus Stere Halep, tatăl sportivei, despre cununia civilă a fiicei salei.

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. Divorțat și cu 13 ani mai mare ca tenismena, el a cerut-o în căsătorie în această vară pe sportivă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…