Simona Halep speră să scape de suspendare până la Roland Garros. A început antrenamentele pe zgură

Simona Halep speră să scape de suspendare până la Roland Garros. A început antrenamentele pe zgură

Chiar dacă e suspendată și tribunalul întârzie să dea o decizie după scandalul de dopaj în care este imnplicată Simona Halep (31 de ani, locul 19 WTA), românca a început antrenamentele pentru sezonul de zgură. Ea se arată astfel încrezătoare că va scăpa de suspendare până la turneul ei preferat, Roland Garros (28 mai - 11 iunie).

Simona Halep a cucerit Roland Garros, unul turneele favorite ale sale. Foto EPA EFE

Sezonul de zgură, care este suprafața pe care Simonei Halep a avut cele mai mari satisfacții, se apropie cu pași repezi. Fostul număr 1 mondial vrea să fie pregătit în cazul în care scapă de suspendare , astfel că a început antrenamentele pe această suprafață.

Halep s-a antrenat vineri pe zgură, și a postat pe Instagram, o fotografie cu racheta ei personalizată, folosită în timpul antrenamentului, scrie ProSport.

Simona și-a prezentat racheta personalizată cu care a început pregătirea pe zgură. Foto Instagram

Simona și-a prezentat racheta personalizată cu care a început pregătirea pe zgură. Foto Instagram

După ce turneele americane - Indian Wells și Miami - se vor încheia, jucătoarele de top vor reveni în Europa în luna aprilie, când începe sezonul de zgură . Primul va fi cel de la Stuttgart (17 – 23 aprilie), urmat de Madrid (25 aprilie – 7 mai), Roma (9 – 20 mai) și Roland Garros (28 mai – 11 iunie). Toate cele trei turnee au fost câștigate de Simona Halep în anii în care domina tenisul mondial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!