Simona Halep, susținută public de nume grele: Cine e alături de ea în plin scandal de dopaj

Simona Halep, susținută public de nume grele: Cine e alături de ea în plin scandal de dopaj

Să fii o sportivă de talia Simonei Halep (31 de ani, 9 WTA) are avantaje, dar și dezavantaje. Firește, faima și popularitatea au venit „la pachet“ cu răsplata financiară pentru „Simo“, începând din 2013, de când și-a scos capul în lumea bună a tenisului. Acum însă, când e prinsă în mijlocul unui scandal de dopaj, ea va suferi enorm tocmai din cauza statutului ei.

Simona Halep va încerca să iasă cu bine dintr-o situație extrem de dificilă. FOTO: Arhiva Adevărul

Deja au început să curgă atacuri devastatoare la adresa Simonei. Și, cu siguranță, acest trend e doar la început! Din fericire pentru Halep, ea e susținută și de nume grele, în aceste momente, dificile. Doi dintre sponsorii ei, jucătoarea de tenis, Sorana Cîrstea, plus ministrul Sporturilor, Eduard Novak, și-au manifestat, în mod public, sprijinul pentru fosta ocupantă a locului 1 mondial.

*Banca Transilvania: Curaj, Simona!

*Dedeman: Mereu alături de tine. Multă putere, Simona!

*Eduard Novak, ministrul Sporturilor, pe Facebook: Simona Halep este un reper în tenisul românesc şi cel mondial, a inspirat noi generaţii de tineri care s-au îndreptat către tenis, iar impactul pe care astfel de sportivi, de talie mondială, îl au asupra sportului este unul major. Ministerul Sportului susţine, prin politicile şi valorile promovate, sportul de performanţă bazat pe spiritul fair-play şi corectitudine. Suntem alături de Simona şi sperăm să se clarifice cât mai curând această situaţie.

Sorana Cîrstea, mesaj superb pentru colega ei de circuit.

Sorana Cîrstea, mesaj superb pentru colega ei de circuit.

Sorana Cîrstea pe Instagram: Deși poate nu suntem cele mai bune prietene, o știu suficient de bine pe Simona încât să cred cu tărie că ea nu s-ar fi atins niciodată intenționat de vreo substanță dopantă. Tenisul reprezintă fair-play și înseamnă și să lasi rivalitățile deoparte. Simona este o mare jucătoare și a ajuns aici prin propriile merite. Chiar sper că va lupta în acest caz și va ajunge la lumina în cele din urmă, atât pentru ea, cât și pentru minunatul nostru sport. WADA (n.r. - Agenția Mondială Antidoping) este un organism extrem de profesionist care o va ajuta în acest demers.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina