Simpatică „maimuțica”/Mogulul Adrian Sârbu a împlinit 66 de ani. Cine este și cum arată iubita fostului patron Pro TV

Simpatică „maimuțica”/Mogulul Adrian Sârbu a împlinit 66 de ani. Cine este și cum arată iubita fostului patron Pro TV

Fostul patron al Pro TV, Adrian Sârbu, are o viață extrem de împlinită. El împlinește azi 66 de ani și se poate lăuda cu o avere impresionantă, dar și cu o iubită mai tânără cu 34 de ani!

Cine e iubita lui Adrian Sârbu. Diferența de vârstă e enormă

Adrian Sârbu este un om de afaceri prosper, dar are mare succes și în ceea ce privește viața personală. Din anul 2012, el formează un cuplu cu o femeie mult mai tânără decât el, pe nume Cristina Iacob. Aceasta este regizoare și are în palmares mai mult filme. El împlinește 66, iar ea are abia 32 de ani, dar vârsta pare să nu le fi stat în calea în toți acești ani de relație.

De altfel, cei doi sunt foarte discreți în privința vieții lor private și preferă să stea în spatele camerelor de filmat. Deși sunt împreună de nouă ani, nu au vorbit niciodată despre căsătorie sau copii.

„Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă“, a marturisit aceasta pentru ziarulring.ro.

Adrian Sârbu și iubita lui mult mai tânără sunt foarte discreți

Cristina Iacob s-a ferit să dea prea multe detalii despre viața sa intimă alături de fsotul patron de la Pro TV. Ea spune că sunt „doi oameni normali”, iar viața lor nu este deloc interesantă. Mai mult, ea a făcut o glumă referitoare la căsătorie.

„Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează «Casă de piatră!» pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, «Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat»… Şi el urează «Casă de rahat!», tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea. Mă bucur că v-am făcut să râdeţi… De asta fac filme de comedie. Nu mi-a reproşat nimeni că sunt blondă. Dar autoironia funcţionează bine la un om care face comedie. Ştiu multe bancuri cu blonde… «Ce vezi când te uiţi în ochii unei blonde? Ceafa“, a declarat recent Cristina Iacob, conform redactia.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!