„Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”/Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie

„Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”/Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie

Caz revoltător într-un sat din judeţul Călăraşi. Un preot i-ar fi făcut avansuri sexuale unei copile chiar în timpul spovedanei. N-ar fi fost prima oară când se întâmpla asta şi chiar omul bisericii i-a recunoscut fetei că o place de mai mulţi ani. Fata de 14 ani a înregistrat toată conversaţia şi le-a arătat părinţilor care au depus-o ca probă la poliţie.

Oamenii dintr-o localitate aflată în județul Călărași sunt extrem de revoltați, după ce au aflat că preotul lor i-a făcut avansuri unei fete de 14 ani. Copila l-a filmat pe omul bisericii chiar în timpul spovedaniei, când i-a recunoscut că o place de mai mulţi ani. După ce a ajuns acasă, adolescenta le-a arătat imaginile părinților și le-a spus că nu este prima dată când slujitorul Domnului are acest comportament față de ea.

Șocați de cele petrecute, părinții fetei au mers la poliție cu întreaga înregistrare pe care aceasta a realizat-o în timpul spovedaniei. Pe filmare a fost surprins și momentul în care omul bisericii i-a mărturisit că ar vrea să o sărute.

“Sincer aş vrea să te sărut şi eu. Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa mai din priviri”, i-a spus preotul copilei de 14 ani, au relatat cei de la observatornews.ro .

Oficialii Arhiepiscopiei au „suspiciunea că întreaga înregistrare a fost trucată”

În prezent, slujitorul Domnului a fost deja audiat de procurori și este anchetat pentru corupere sexuală de minori. Părinții adolescentei au depus de sâmbăta trecută plângere la poliție. Și fiica, și mama au răspuns la întrebările anchetatorilor.

Conform surselor Observator, preotul a recunoscut că este vocea lui cea care se aude pe înregistrări. Chiar și așa, reprezentanții Arhiepiscopiei susțin că nu îl vor suspenda pe acesta până la finalizarea anchetei mai ales pentru că au “suspiciunea că întreaga înregistrare a fost trucată”.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro