Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie: Facem apel către prim-ministrul României să pună capăt jocurilor politice

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie: Facem apel către prim-ministrul României să pună capăt jocurilor politice

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România solicită premierului Mihai Tudose să pună capăt jocurilor politice şi să ia cât mai repede o decizie în privinţa conducerii Poliţiei Române.

"Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie face apel urgent către domnul Mihai Tudose, prim-ministrul României, pentru a pune capăt jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fără precedent cu care se confruntă meseria de poliţist. Poliţia Română nu este la cheremul nimănui. Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi şi oneşti să-şi aleagă conducătorii", afirmă sindicaliştii, într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

SNAP doreşte să se ia cât mai curând o decizie referitoare la conducerea Poliţiei Române, cu care "să reclădim autoritatea" instituţiei.

"Vrem o decizie cât mai curând posibil, să avem o conducere cu care să reclădim autoritatea Poliţiei Române. Noi nu mai aşteptăm", se subliniază în documentul semnat de preşedintele sindicatului, Iulian Surugiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…