Sinucidere şocantă la Timişoara. O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii ai săi, de trei şi şase ani

Sinucidere şocantă la Timişoara. O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii ai săi, de trei şi şase ani

O femeie în vârstă de 33 de ani s-a aruncat, marți dimineața, de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu copiii ei, un băiat de 2 ani și o fetiță de 6 ani. Toți trei au murit.

Autoritățile au fost alertate marți, în jurul orei 9:45.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical.”, au anunțat inițial reprezentanții ISU Timiș.

Din primele informații, se pare că femeia divorțată își ducea copiii la grădiniță și nu se cunoaște exact cum a ajuns pe acoperișul blocului de 10 etaje din zona Dâmbovița, de unde s-a aruncat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...