Site-ul Curții de Conturi, spart de o grupare care militează pentru legalizarea prostituției

Site-ul Curții de Conturi, spart de o grupare care militează pentru legalizarea prostituției

Site-ul Curții de Conturi, spart de o grupare care militează pentru legalizarea prostituției.
Hackerii PentaGuard au spart site-ul Curții de Conturi/FOTO: facebook.com
◀▶

Sâmbătă, site-ul Curții de Conturi a fost indisponibil iar pe prima pagină a tronat un text scris pe fond negru asumat de PentaGuard, o organizație care luptă pentru legalizarea prostituției.

PentaGuard își prezintă activitatea pe un  cont  de Facebook. Sâmbătă, pe acest cont s-a aflat următorul mesaj:

"Hi dear friends, i hacked today Account Court of Romania website... Why ? Because Romanian Government didnt respect Human Rights... Sex Work is Fundamental Human Right in 8 European country sex work is legal... But we want change this mentality of Romanian Government... Sex Work is Work !

http://www.zone-h [.]org/mirror/id/33151182

http://www.curteadeconturi.ro/ "

Duminică, site-ul Curții de Conturi este încă nefuncțional, însă imaginea PentaGuard a fost înlăturată și mesajul care apare pe prima pagină este că "SITE-UL SE AFLĂ ÎN MENTENANȚĂ!".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

3 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…

4 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

5 VIDEO Soldații Rusiei se răscoală. Ce-a pățit un ofițer de top care i-a amenințat pe noii recruți: ”Sunteți toți carne de tun!”