Situația rămâne dramatică în Italia, din păcate: 662 de morți și 6.153 de cazuri noi, în ușoară creștere față de ultimele zile

Situația rămâne dramatică în Italia, din păcate: 662 de morți și 6.153 de cazuri noi, în ușoară creștere față de ultimele zile

Situația rămâne dramatică în Italia, din păcate: 662 de morți și 6.153 de cazuri noi, în ușoară creștere față de ultimele zile.

Numărul total al persoanelor infectate la acest moment a ajuns la 62.013.

Tendința de descreștere a numărului persoanelor depistat pozitiv într-o zi se oprește. Dacă a fost în declin timp de 4 zile la rând, joi a crescut din nou: 4492 cazuri noi astăzi (3.492 ieri), din totalul de 62.013 infectați.

În ultimele 24 de ore, 662 de persoane au murit (683 ieri), ceea ce a dus numărul total al deceselor la 8165.

Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 10.361 de persoane.

Numărul total de persoane care au contractat virusul în Italia este de 80.539.

Agenția Reuters remarcă însă că e posibil să se fi strecurat o eroare în datele transmise de Agenția italiană pentru Protecţie Civilă, întrucât pentru ziua de joi nu a raportat niciun deces în Piemont, a treia cea mai afectată regiune din Italia, ceea ce ar fi fără precedent în ultimele zile.

Separat, autoritățile din Piemont au transmis anterior în cursul zilei că bilanțul deceselor în această regiune a crescut cu 50 în ultimele 24 de ore.

Urmărește mai jos, în timp real, evoluția pandemiei în Europa și în lume:

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...