Smiley și Gina Pistol au spus „Da“: primele fotografii de la nuntă FOTO

Smiley și Gina Pistol au spus „Da“: primele fotografii de la nuntă FOTO

Cei doi s-au căsătorit astăzi, iar nunta lor este considerată evenimentul anului în showbiz-ul românesc.

Smiley și Gina Pistol, emoționați în ziua nunții FOTO Arhivă personală/Instagram

Artistul și vedeta TV au devenit azi, oficial, soț și soție, după șase ani de relație. „DA!“ a fost mesajul simplu, dar percutant, care a însoțit fotografiile postate de Smiley și Gina Pistol pe conturile lor de Instagram.

Mai fericiți și mai emoționați ca niciodată, cei doi miri au spus astăzi „Da“ în fața ofițerului de Stare Civilă. Ceremonia religioasă are loc tot azi. Andrei Tiberiu Maria - Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) vor petrece la Snagov, într-un cadru idilic, alături de aproximativ 300 de invitați.

Prezentatoarea TV a postat încă de ieri, pe contul său de Instagram, mai multe story-uri în care a arătat ce pregătiri face, pe ultima sută de metri, pentru marele eveniment, ce va purta, dar, totodată, a mărturisit că are mari emoții, pentru că o așteaptă 24 de ore „pline“.

Smiley și Gina Pistol vor avea petrecea în această seară, la Snagov, iar ieri, Gina a fost la bijutier pentru a-și ridica un lanț cu pandantiv pe care îl va purta azi (un lănțișor foarte delicat, cu un pandantiv smarald). Totodată, aceasta le-a arătat fanilor ce sandale va purta – Jimmy Choo, cu perle, din colecția pentru mirese (care costă aproape 1.600 de euro) – dar și o pereche superbă de cercei. Cununia religioasă și petrecerea au loc în aceeași zi.

Gina Pistol va avea două ținute, o rochie de mireasă pentru cununia religioasă și alta mai puțin formală, pentru pentru petrecere. Smiley va avea un costum creat de designerul Irina Voinea, cu care colaborează de foarte mulți ani, pe care îl va asorta cu ținutele Ginei.

Meniul va îmbina preparatele tradiționale cu fine diningul, iar Smiley a mărturisit la Măruță că nu vor lipsi sarmalele.

Prețul meniului este de 100 de euro, iar organizatorul evenimentului a declarat pentru Fanatik că „vor fi patru feluri de mâncare, iar meniul va fi complex și elegant și va îmbina toate gusturile“.

Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar“, a declarat organizatorul, în exclusivitate pentru Fanatik .

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șase ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe, Josephine. Smiley și Gina Pistol au anunțat recent că se vor căsători, printr-un video pe YouTube. Cei doi au stat din nou pe „banca mărturisirilor“, unde în urmă cu doi ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, dar, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?